Volgers

vrijdag 2 november 2012

Inspiratie

Hallo Bloggies,

Een tijdje geleden was ik heerlijk aant kijken op het blog van Sharon's Shabby Creations en zag daar de mooiste items voorbij komen.Eigenlijk is het alweer een week of 4 geleden.Sharon had onzettend leuke pompoenen gepimpt, en ik vond ze zo leuk dat ik besloot om ook een gokje te wagen en er een paar te maken.

Op zich best wel leuk geworden toch? Omdat ik op heel veel blogs de leukste zelfgemaakte items voorbij zie komen, en ik dan denk;Oooo dat wil ik ook wel proberen, ga ik a.s zondag is even heerlijk een dagje rondkijken op de Krea Doe en ik denk dat ik niet met lege handen thuiskom.
Van de week heb ik met mijn dochter al een paar kaarten gemaakt, ( eenvoudig beginnen he ) en zij vond het ook erg leuk om te doen dus gaat ze zondag lekker met me mee.
Normaal ben ik meestal aant schilderen ( oude meubeltjes ) of aan het bloemschikken, maar nu met de donkere avonden wil ik ook wel andere dingen gaan proberen. En inspiratie genoeg hoor op alle blogs en het internet.Dus ik hoop volgende week aan iets leuks te beginnen want ik denk dat ik zondag genoeg te zien krijg!!
 
Een van mijn bloemschikcreaties.


Voor nu nog een fijne avond, steek lekker een kaarsje aan, mijn openhaardje brand lekker en de kaarsjes maken het weer warm en cosy.

Lieve groetjes,

Nicole

1 opmerking:

  1. Hoi Nicole,

    Wat heb je dat onzettend mooi gedaan!! Echt helemaal super!! IK vind het altijd zo leuk als ik mijn ideetjes kan delen met andere mensen!! Ik hoop je de komende tijd nog veel te inspireeren!!

    Fijn weekend

    Veel liefs Sharon

    BeantwoordenVerwijderen